ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΣ ΠΡΕΒ.-ΛΕΥΚ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας έκαναν  την τιμή και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσής μας το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο Ionian Blueστη Νικιάνα Λευκάδας.

Η εκδήλωση και γιορτή του ποδοσφαίρου στέφθηκε με επιτυχία και η παρουσία των προσκεκλημένων ήταν πολύ μεγάλη.

«Η ΕΝΩΣΗ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ» ήταν το σύνθημα (ή μότο) της βραδιάς κάτι που έγινε πραγματικότητα απονέμοντας δύο κύπελλα στις πρωταθλήτριες ομάδες 2013-2014 Β΄ Ερασιτεχνικής Α΄και Β΄ Ομίλου, και τιμώντας Προέδρους, παράγοντες Σωματείων και αθλητικό Σύλλογο της Ένωσής μας, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους – αθλητικογράφους ποδοσφαιρικού ρεπορτάζ.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκαν ακόμη ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γεώργιος Γκιρτζίκης καθώς και ο πρώην Διεθνής Διαιτητής κ. Αναστάσιος Κάκος τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τους Προέδρους άλλων ενώσεων που μας τίμησαν με την παρουσία τους όπως και τους βουλευτές Πρέβεζας και Λευκάδας, τον αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, τον αντιδήμαρχο Λευκάδας, τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αθλητισμού Δήμου Λευκάδας, τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Πρέβεζας και Λευκάδας, παράγοντες των Σωματείων μας, προπονητές, φίλους του ποδοσφαίρου και δημοσιογράφους.

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, το Ξενοδοχείο IONIAN BLUE, το Αρτοποιείο ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, τα Σαλάμια Λευκάδας ΝΤΕΛΗΜΑΡΗ, το ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ ΚΑΒΒΑΔΑΣ και τον Καφέ HAUSBRANDT για τις προσφορές τους (ή τις χορηγίες τους) που έκαναν τη βραδιά μας ομορφότερη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00-14:00

Δευτέρα και Πέμπτη: 17:30 -19:30